Ajánld fel adód 1%-át az iskola-egészségügy fejlesztésére! Részletek itt>>

Bejelentkezés

Regisztrálok!

Elérhetőségek

9024 Győr, Táncsics Mihály utca 9.
06/96/769-102 | 06/70/501-1007
info@iskolaegeszsegugy.hu

Aktuális projekt

inlearning edication

Referenciáink

REFERENCIA MUNKÁK, TANULMÁNYOK:

1996. ÉLETMÓD CLUB - Mozgásprogram című videokazetta és mozgásanyag

1997. Milyen hatással van a fiatalok testi-lelki egészségére az iskola, mint oktató nevelő intézmény, valamint a szülők gyermekükkel szemben támasztott követelmény rendszere, mint egy másik befolyásoló tényező - címmel 1000 kérdőíves vizsgálat készítése, a teljesítményorientáció felmérésére és kezelésére.

1998. Az iskola-ifjúsági védőnők tevékenységtámogató és adminisztrációs munkájához szükséges számítógépes programcsomag létrehozása. SANUS I.

1999. "A serdülők szexuális attitűdje és magatartása" címmel reprezentatív felmérés készítése és értékelése Győr városban, majd egy komplex egészségfejlesztési projekt keretében a problémák megelőzése és kezelése.

2000. A SANUS II. Iskola-egészségügyi számítógépes program országos szintű bemutatása és terjesztése. Szakmai-módszertani központ terveinek kidolgozása.

2000. Komplex Drog-prevenciós projekt kidolgozása és megvalósítása középiskolák számára. Együttműködés Győr város drogstratégiájának kialakításában.

2001. A Magyar Család és Nővédelmi Tudományos Társasággal való együttműködés révén megjelenik a fogamzásgátlás, családtervezés címĂť egészségnevelési oktatófilm.

2001. Alapítványunk részt vesz a Nemzetközi Iskola-egészségügyi Konferencián és bemutatjuk "Komplex Drogprevenciós Projekt"-ünket, amelyet az Egészséges Városok Programirodával együttműködésben valósítottunk meg.

2002. "Fiatalok Lelki Egészségvédelméért"-Komplex menthálhigiénés érzékenyítő szakirányú továbbképzés védőnők számára című tréning megvalósítása a Népegészségügyi Program keretében.

2002. "Az emberi élet tisztelete, szeretete és védelme" című módszertani projekt összeállítása a fiatalkori abortuszok csökkentésére.

2003. A Győr-Moson-Sopron megyei Pedagógiai Intézet felkérésére a "Testnevelés és az iskolaegészségügy harmónizációja című szakmai anyag elkészítése.

2003. A Nemzetközi Iskola-egészségügyi Konferencián /Ljubjana/ A serdülők szexuális attitűdje, magatartása és ismerete Győr városban 1999.-2003. között című kutatás bemutatása.

2003. A Nemzeti Iskola-egészségügyi Konszenzus Konferenciára: "Az iskola- és ifjúsági védőnők feladatainak kapcsolódása az Egészséges Nemzetért Népegészségügyi Programhoz" című szakmai anyag összeállítása.

2004. Az alapítványunk bemutatását és tevékenységének megismertetését célzó propaganda anyag összeállítása és eljuttatása 1000 iskolába.

2004. Kapcsolat kezdeményezése a göteborgi Északi /skandináv/ országok Közegészségügyi Központjával. A "Svéd-magyar szakmai csereprogram és képzés" című projekt összeállítása.

2005. Adományokból és pályázatokból informatikai, számítástechnikai eszközeink fejlesztése.

2006. SANUS III. program kifejlesztése.

2006. A www.iskolaegeszsegugy.hu weboldalunk elindítása.

Iskola Egészségügy