Ajánld fel adód 1%-át az iskola-egészségügy fejlesztésére! Részletek itt>>

Bejelentkezés

Regisztrálok!

Elérhetőségek

9024 Győr, Táncsics Mihály utca 9.
06/96/769-102 | 06/70/501-1007
info@iskolaegeszsegugy.hu

Aktuális projekt

inlearning edication

Referenciáink

REFERENCIA MUNKÁK, TANULMÁNYOK:

1996. ÉLETMÓD CLUB - Mozgásprogram címĂ» videokazetta és mozgásanyag

1997. Milyen hatással van a fiatalok testi-lelki egészségére az iskola, mint oktató nevelõ intézmény, valamint a szülõk gyermekükkel szemben támasztott követelmény rendszere, mint egy másik befolyásoló tényezõ? - címmel 1000 kérdõíves vizsgálat készítése, a teljesítményorientáció felmérésére és kezelésére.

1998. Az iskola-ifjúsági védõnõk tevékenységtámogató és adminisztrációs munkájához szükséges számítógépes programcsomag létrehozása. SANUS I.

1999. "A serdülõk szexuális attitĂ»dje és magatartása" címmel reprezentatív felmérés készítése és értékelése Gyõr városban, majd egy komplex egészségfejlesztési projekt keretében a problémák megelõzése és kezelése.

2000. A SANUS II. Iskola-egészségügyi számítógépes program országos szintĂ» bemutatása és terjesztése. Szakmai-módszertani központ terveinek kidolgozása.

2000. Komplex Drog-prevenciós projekt kidolgozása és megvalósítása középiskolák számára. EgyüttmĂ»ködés Gyõr város drogstratégiájának kialakításában.

2001. A Magyar Család és Nõvédelmi Tudományos Társasággal való együttmĂ»ködés révén megjelenik a fogamzásgátlás, családtervezés címĂ» egészségnevelési oktatófilm.

2001. Alapítványunk részt vesz a Nemzetközi Iskola-egészségügyi Konferencián és bemutatjuk "Komplex Drogprevenciós Projekt"-ünket, amelyet az Egészséges Városok Programirodával együttmĂ»ködésben valósítottunk meg.

2002. "Fiatalok Lelki Egészségvédelméért"-Komplex menthálhigiénés érzékenyítõ szakirányú továbbképzés védõnõk számára címĂ» tréning megvalósítása a Népegészségügyi Program keretében.

2002. "Az emberi élet tisztelete, szeretete és védelme" címĂ» módszertani projekt összeállítása a fiatalkori abortuszok csökkentésére.

2003. A Gyõr-Moson-Sopron megyei Pedagógiai Intézet felkérésére a "Testnevelés és az iskolaegészségügy harmónizációja címĂ» szakmai anyag elkészítése.

2003. A Nemzetközi Iskola-egészségügyi Konferencián /Ljubjana/ A serdülõk szexuális attitĂ»dje, magatartása és ismerete Gyõr városban 1999.-2003. között címĂ» kutatás bemutatása.

2003. A Nemzeti Iskola-egészségügyi Konszenzus Konferenciára: "Az iskola- és ifjúsági védõnõk feladatainak kapcsolódása az Egészséges Nemzetért Népegészségügyi Programhoz" címĂ» szakmai anyag összeállítása.

2004. Az alapítványunk bemutatását és tevékenységének megismertetését célzó propaganda anyag összeállítása és eljuttatása 1000 iskolába.

2004. Kapcsolat kezdeményezése a göteborgi Északi /skandináv/ országok Közegészségügyi Központjával. A "Svéd-magyar szakmai csereprogram és képzés" címĂ» projekt összeállítása.

2005. Adományokból és pályázatokból informatikai, számítástechnikai eszközeink fejlesztése.

2006. SANUS III. program kifejlesztése.

2006. A www.iskolaegeszsegugy.hu weboldalunk elindítása.

Iskola Egészségügy